Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Au încercat să fure de la piese de vagoane

0 88

politiaHorea

Poliţiştii au fost sesizaţi telefonic de L.F. din Ilva Mică despre faptul că a depistat două persoane în timp ce încercau să sustragă rezervoarele de aer pentru sistemul de frânare de la vagoanele CFR, aflate la rampa de încărcare în incinta fabricii.

La fața locului au fost identificați M. I., de 47 ani din Ilva Mică și V. G. de 52 ani din Feldru. Sub primul vagon din garnitură a fost găsit un rezervor demontat și așezat pe traversele căii ferate. Ultimul vagon din garnitură avea țeava de alimentare cu presiune a rezervorului de frânare tăiat parțial. Prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior. Vagoanele se aflau pe rampa de încărcare din incinta fabricii si nu s-a pus în pericol siguranța traficului feroviar.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tentativă la infracțiunea de furt calificat. Cercetările continuă de Secția 7 Poliție Rurală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More