Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au lăsat locuința neasigurată și AU FOST FURAȚI

0 58

hot spargere locuinta

Ieri, hoţii au profitat de neglijenţa a doi proprietari şi au pătruns în locuinţele acestora de unde au sustras 1500 lei.

O femeie din localitatea Mireşu Mare a anunţat poliţia la ora 11.00 că, între orele 09.30 – 10.00, a mers la vecina ei şi a lăsat uşa de acces în locuinţă şi poarta de la intrarea în curte neasigurate. Când s-a întors acasă, a observat că lângă uşa de intrare în locuinţă se află o tânără necunoscută iar din casă iese alta. Le-a cerut să plece din curtea imobilului, a mers în camera unde obişnuieşte să păstreze banii şi a constatat că dintr-o poşetă i-au fost furaţi 900 lei.

Un bărbat din Ardusat a reclamat ieri la poliţie că, între orele 10.00 – 14.00, timp în care se afla la muncă în câmp, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa pe o uşă lăsată neasigurată şi dintr-un dulap au sustras 600 lei.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More