Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au murit intoxicați cu monoxid de carbon. O sobă defectă le-a produs decesul

0 597

Două persoane au murit vineri seara, în propria casă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon degajat de o sobă defectă.

Tragedia a avut loc într-o gospodărie din comuna Tritenii de Jos. Cele două persoane, un bărbat în vârstă de 55 de ani și o femeie de 77 de ani, au fost găsite fără suflare de către personalul medical al ambulanței.

Încă de la sosirea salvatorilor la fața locului, medicii au demarat imediat manevrele de resuscitare, însă acestea nu au produs niciun rezultat, astfel că a fost nevoie de declararea decesului în ambele cazuri.

Trupurile neînsuflețite ale celor două victime au fost preluate și transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte a decesului.

Polițiștii din Câmpia Turzii continuă cercetările în acest caz, pornind de la premisa că cele două persoane s-au intoxicat cu monoxid e carbon emanat de o sobă care prezenta defecțiuni de funcționare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More