Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au prostit două bătrânele cu bancnote de uz didactic

0 141

bani falsi bancnote 100 lei

Doi soţi din localitatea Corni au profitat de etatea şi naivitatea a două consătene şi au reuşit să le înşele cu suma de 300 de lei.

O femeie de 69 de ani a reclamat ieri la poliţie faptul că sâmbăta trecută a fost vizitată la locuinţa sa de o tânără de 25 de ani care a rugat-o să-i schimbe o bancnotă de 100 de lei. Femeia a acceptat şi i-a dat două bancnote de 50 de lei. La scurt timp însă şi-a dat seama că a fost înşelată, întrucât bancnota de 100 de lei era falsă şi era prevăzută cu inscripţia „UZ DIDACTIC”.

Investigaţiile efectuate de poliţişti cu privire la infracţiunea sesizată au relevat că în aceeaşi zi, tânăra de 25 de ani împreună cu soţul ei au înşelat în acelaşi mod o altă femeie din localitatea Corni, în vârstă de 80 de ani. De această dată cei doi au schimbat o bancnotă falsă de 200 de lei, în schimbul căreia au primit patru bancnote de 50 de lei.

Cele două bancnote au fost ridicate de poliţişti pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More