Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au rupt cu mașina un stâlp și o țeavă de gaz – FOTO

0 443

Un șofer fără experiență și prietenul lui adolescent au scăpat aseară miraculos, fără să fie grav răniți, în urma unui spectaculos accident de circulație.

Evenimentul rutier s-a produs pe raza cartierului Unirea, la ieșire din Bistrița, pe drumul național 17. Șoferul în vârstă de 18 ani, lipsit de experiență, a pierdut controlul volanului din cauză că a intrat cu viteză într-un sens giratoriu.

N-a mai putut redresa autoturismul, care a părăsit carosabilul și a lovit apoi o țeavă de gaz și un stâlp de beton. Țeava a fost spartă, ceea ce a provocat scurgeri importante de gaz, iar stâlpul de beton a fost pus la pământ, fiind rupt în două, fapt care a provocat întreruperea furnizării electricității pentru mai multe gospodării.

Chiar dacă pagubele provocate autoturismului au fost însemnate, cei doi ocupanți ai mașinii au scăpat fără răni grave. Șoferul de 18 ani a fost rănit ușor, dar a refuzat transportul la spital, iar adolescentul de 17 ani din dreapta lui nu a fost rănit.

”În urma impactului a fost rupt și un stâlp de electricitate, iar scurgerile de gaz au fost însemnate. Au fost solicitate și echipe de intervenție de la furnizorii de gaz și energie electrică. Pompierii militari au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor, pentru eliminarea riscului producerii unei deflagrații. Cei doi pasageri ( bărbați 18 și 17 ani) au refuzat transportul la spital”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More