Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au sustras 350 de metri liniari de cablu. Acum se află în faţa procurorilor

0 70

cablutelefonie

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a patru inculpaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

Inculpaţii, în noaptea de 9/10.05.2013, au sustras 350 metri liniari de cablu, parte componentă a unei reţele de telefonie, aflată în funcţiune, aparţinând de S.C. Romtelecom S.A., din localitatea Buciumi, judeţul Maramureş, generând un prejudiciu stabilit la suma de 2.904,07 lei şi consecinţa ca un număr de 24 abonaţi să fie în imposibilitate de a utiliza reţeaua de telefonie fixă.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Precizăm că, această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More