Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au vrut să fure lemn și au fost prinși. Scandalul s-a încheiat cu bătaie

0 53
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, respectiv lovire sau alte violențe, într-o cauză în care sunt implicaţi doi lucrători silvici şi doi bărbaţi din comuna Băişoara, judetul Cluj.

În fapt, în seara zilei de 2 septembrie, doi lucrători silvici, care se aflau în executarea sarcinilor de serviciu în zona muntelui Băişoara, au depistat în jurul orei 21:20, doi bărbaţi care încercau să sustragă material lemnos cu un atelaj cu tracţiune animală.

În acel moment, bărbaţii ar fi abandonat lemnul şi ar fi fugit, iar cei doi lucrători silvici au pornit în urmărirea lor.

Ajungându-l pe unul dintre aceştia, cei doi lucrători silvici l-au imobilizat şi s-au deplasat în afara fondului forestier, în vederea întocmirii actelor de constatare.

Astfel, a apărut cel de-al doilea bărbat, care, l-ar fi agresat pe unul dintre lucrătorii silvici, ambii bărbaţi reuşind astfel să fugă.

Poliţiştii au stabilit identitatea celor implicaţi, fiind vorba despre doi bărbaţi în vârstă de 63, respectiv 30 de ani, din comuna Băişoara.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,ultraj”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Totodată, a fost depusă o plângere pentru lovire sau alte violenţe de către bărbatul de 63 de ani, care a relatat organelor de poliţie faptul că ar fi fost agresat de către lucrătorii silvici în momentul depistării.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More