Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Audi A4 furat de o femeie de la spălătoria auto din Iulius Mall Cluj

1 254

audi-spalatorie-auto

O metodă ingenioasă de ”a face rost” de o mașină a găsit sâmbătă după-amiaza o femeie din Cluj. Aceasta s-a recomandat a fi soția proprietarului unui autoturism lăsat la spălat și s-a făcut nevăzută cu mașina.

Proprietarul mașinii și-a dat seama că a rămas fără autoturism abia după ce s-a întors de la cumpărături la spălătoria auto. Angajații spălătoriei s-au scuzat spunând că au dat cheile mașinii unei femei de aproximativ 30 de ani, care s-a recomandat a fi soția proprietarului.

Pentru a-i convinge pe angajații spălătoriei, femeia le-a spus că soțul ei este în cealaltă parte a complexului comercial și că a trimis-o pe ea după mașină, dar că nu are bonul doveditor, acesta fiind la soțul ei.

Convinși de aceste explicații, angajații spălătoriei i-au dat femeii cheile, după ce aceasta a achitat cei 25 de lei pentru spălarea autoturismului.

Cu mașina spălată, curată și îmbietor parfumată, femeia a ieșit din parcarea subterană a centrului comercial și s-a făcut nevăzută.

După ce și-a dat seama că a fost păgubit, proprietarul mașinii a anunțat poliția. Autoturismul a fost imediat dat în urmărire, iar la câteva ore de la furtul mașinii, femeia a fost descoperită de polițiști în trafic la volanul autoturismului.

Aceasta și-a explicat gestul prin aceea că doar a împrumutat mașina pentru a ieși cu fetele în oraș, dar că avea de gând să returneze autoturismul proprietarului după plimbarea de seară.

Oamenii legii au condus-o la secția de poliție pentru a fi audiată, urmând ca apoi să se ia măsurile legale care se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More