Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aur mondial pentru România la gimnastică aerobică

0 468

Medalia de aru pentru Romania la CM gimnastica aerobica

Trio-ul feminin al României a câștigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Cancun. Delegația României a mai obținut două medalii de argint.

Delegația României a obținut sâmbătă, la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Cancun (Mexic), medalia de argint în concursul pe echipe. Echipa României, formată din Corina Constantin, Bianca Becze, Marius Petruşe, Anca Surdu, Andreea Bogati, Bianca Gorgovan, Dacian Barna, Alina Radu şi Marius Gavriloaie, s-a clasat înaintea Chinei și după Franța.

Pentru țara noastră a urmat medalia de argint obținută de Corina Constantin la individual feminin, pe primul loc clasându-se sportiva din Austria, iar pe locul trei o sportivă din Franța.

Ce-a de-a treia medalie obținută de delegația noastră, cea mai strălucitoare, a fost cucerită de trio feminin format din Corina Constantin, Anca Surdu şi Andreea Bogati, care au obţinut un total de 21.541 puncte, cu care s-au clasat pe prima poziţie a clasamentului. Pe podium au mai urcat China şi Coreea de Sud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More