Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aurelian Mureșan și candidații PNL la Consiliul Local Dej și-au depus azi candidaturile la Biroul Electoral

0 237

Președintele PNL Dej, Aurelian Mureșan, candidatul liberalilor pentru funcția de primar al Municipiului Dej s-a prezentat azi la Biroul Electoral de Circumscripție de la Dej pentru depunerea oficială a candidaturii la alegerile locale din 5 iunie.

Aurelian Mureșan a fost însoțit de candidații Partidului Național Liberal Dej la funcțiile de consilieri locali, aceștia alegând să facă împreună, ca o echipă unită, acest demers.

”Mi-am depus astăzi candidatura la funcția de primar al municipiului Dej și, alături de colegii mei, lista de consilieri locali ai Partidului Național Liberal pentru Consiliul Local al orașului nostru. Am alături de mine o parte din echipa nouă de oameni cu experiență, oameni cu pregătire profesională corespunzătoare, alături de care voi lucra la un proiect de dezvoltare economică, socială și culturală a orașului nostru. Dejul are mare potențial de dezvoltare, lucru apreciat și folosit și de autoritățile comuniste. Poziția geostrategică a orașului ne acordă un avantaj enorm care, în ultimii ani, nu a fost exploatat deloc, lucru care se vede și în buzunarele oamenilor.

Avem nevoie de o altă gândire, de o viziune de dezvoltare și de o strategie coerentă pentru următorii ani pentru orașul nostru. Vom veni în fața dejenilor cu un proiect ce va conține măsuri și soluții care vor impulsiona această dezvoltare durabilă a orașului nostru. Eu îi rog pe toți dejenii care vor să trăiască într-un oraș mai curat, mai civilizat, mai bine administrat și mai prosper să iasă la vot și, bineînțeles, să voteze schimbarea. Le urez tuturor dejenilor sărbători liniștite și luminoase”, a declarat Aurelian Mureșan după depunerea și validarea candidaturii sale.

Alături de Aurelian Mureșan la procesul de depunere a candidaturii la fotoliul de primar și a listei cu candidații pentru Consiliul Local au fost și o parte dintre cei aflați pe lista de consilieri.

Echipa de consilieri propusă de Partidului Național Liberal Dej este:

1.Mureșan Aurelian, inginer, viceprimarul Dejului
2.Buburuz Simion, inginer, director tehnic
3.Petrean Mihaela, chimist
4.Alexandru Adrian, inginer, șef serviciu tehnic
5.Butuza Marius, inginer, șef de secție
6.Radu Emilian, inginer silvic
7. Lupan Stefan, economist, director economic
8. Filip Daniel, inginer constructor
9. Horatiu Moldovan, profesor
10. Hateganu Izidor, profesor
11.Petrut Delia, profesor

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More