Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Autobuz în flăcări la Cluj-Napoca. Șoferul a evacuat călătorii în siguranță – VIDEO

0 214

Un autobuz al companiei de transport public din Cluj-Napoca a fost cuprins de flăcări în această după-amiază. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Incidentul a avut loc în jurul orei 19:20, pe strada Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca. Imediat ce a văzut fumul că iese de la compartimentul motor al autobuzului, șoferul a evacuat în siguranță călătorii din mijlocul de transport și a încercat să stingă flăcările.

Alți șoferi care treceau prin zonă s-au oprit și ei și au intervenit cu stingătoarele, însă nu au reușit să potolească flăcările. Abia la sosirea pompierilor clujeni incendiul a fost lichidat.

”Flăcările nu au afectat decât compartimentul motorului, deși s-au manifestat puternic în momentul sosirii pompierilor, fiind stinse operativ de către echipajul autospecialei de primă intervenție a Detașamentului de Pompieri nr.1 Cluj-Napoca. Din fericire, în eveniment nu au fost persoane rănite, datorită, în principal, reacției prompte a șoferului care a evacuat călătorii”, spun reprezentanții ISU Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More