Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Autorii mai multor furturi din locuințe prinși de polițiștii maramureșeni

0 48

Cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus la clarificarea a şaptesprezece furturi. Ei au stabilit că H. Cătălin de 27 de ani din Baia Mare, în perioada 30 aprilie 2012 – 14 martie 2013 a comis patrusprezece furturi din locuinţe.

Suspectul a fost încarcerat , în data de 15 martie a.c. în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Maramureş întrucât pe numele lui erau emise două mandate de executare a pedepsei închisorii. El a fost condamnat la 6 ani închisoare pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi la 5 ani şi 5 luni închisoare pentru furt calificat.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că H. Cătălin, împreună cu Mihai D. de 25 de ani din Baia Mare, au mai comis 3 furturi din locuinţe, în aprilie 2012 şi februarie şi martie 2013. Şi Mihai D. se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Maramureş. În 08 martie poliţiştii au stabilit că el este suspect de comiterea a patru furturi din locuinţe. A fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa lui de unde au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri provenite din comiterea infracţiunilor. Sâmbătă, 09 martie a fost reţinut, iar ulterior prezentat instanţei care a emis mandat de arestare pentru 29 de zile.
Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a suspecţilor de tentativă la tâlhărie

În urma extinderii cercetărilor privind activitatea infracţională a băimărenilor Ovidiu M. de 19 ani şi Gheorghe M. de 27 de ani, s-a constatat că aceştia au mai comis şi 6 furturi din locuinţe pe raza oraşului Baia Sprie. Vă reamintim că suspecţii, în noaptea de 20/21 martie, au comis o tentativă de tâlhărie în municipiul Baia Mare şi au fost identificaţi în scurt timp de poliţişti. La sfârşitul săptămânii trecute, pe numele lor instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More