Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Autoritățile au impus restricţii în comuna clujeană Mărgău, după creşterea numărului de cazuri de COVID-19

0 78

Organizarea de spectacole, activităţi sportive, evenimente, nunţi şi de botezuri va fi interzisă, iar restaurantele şi barurile vor fi închise în localitatea clujeană Mărgău, începând de marţi, după creşterea numărului de cazuri de COVID-19, incidenţa fiind de peste trei la mia de locuitori.

Potrivit Prefecturii Cluj, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a constatat că în comuna Margău incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile a depăşit rata de trei la mia de locuitori, fiind 5,58, iar începând din data de 24 august, sunt luate mai multe măsuri în această localitate.

Astfel, sunt interzise organizare de concerte, festivaluri în aer liber, de activităţi sportive, spectacole de tip drive in.

De asemenea, nu este permisă organizarea de evenimente private cum sunt nunţile şi botezurile.

Totodată, autorităţile au anunţat că sunt închise şi restaurantele, cafenelele, barurile, sălile de jocuri de noroc şi piscinele, iar accesul in restaurantele, cafenelele din interiorul hotelurilor este permis numai persoanelor care sunt cazate în unităţile respective. 

Măsura este valabilă pentru o perioadă de 14 zile, iar apoi situaţia epidemiologică să fie reevaluată de către autorităţi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More