Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Autorul jafului armat de la banca din Bistrița a fost prins cu focuri de armă

0 377

Stare de asediu în Bistrița, unde autorul jafului armat din agenția Raiffeisen Bank a fost reținut de polițiști, în urma unei acțiuni ca în filme.

În timpul intervenției oamenilor legii a avut loc un schimb de focuri de armă între autor și polițiști, unul dintre polițiști fiind rănit la braț și transportat la spital.

De asemenea, autorul jafului a fost la spital pentru examinare. Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, atât în România cât și în Italia, iar recent a fost eliberat condiționat din penitenciar.

În timpul acțiunii polițiștilor din cartierul Subcetate a fost încătușată și o femeie, despre care nu se cunosc deocamdată legăturile cu jaful armat ce a avut loc cu exact o săptămână în urmă.

Imagini video de la jaf:

Paul Leon Andreia, șeful Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Bistrița este polițistul împușcat în acțiunea de prindere a autorului jafului de la bancă. Polițistul a fost rănit la mână și este în afara oricărui pericol.

Întreaga zonă de acțiune a oamenilor legii a fost împânzită pe o rază de peste un kilometru de polițiști, jandarmi și mascați ai forțelor speciale de intervenție. Întreaga zonă este delimitată și nimeni nu are voie să intre sau să iasă din perimetru.

Autorul jafului a fost prins în casa unei femei din zona Subcetate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More