Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Autospeciala de descarcerare implicata in accident, la Cluj

1 85

pompieri-isu-descarcerare (1)O autospeciala de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Avram Iancu” Cluj a fost implicata intr-un accident care a avut loc la intersectia strazilor 21 Decembrie cu Pitesti.

Potrivit primelor informatii primite de la fata locului autospeciala se indrepta catre un accident rutier, moment in care o soferita nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care traversa intersectia si a intrat in coliziune cu acesta.

In urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar pagube material. Autospeciala a fost chemata inapoi la baza, fiind trimis alt echipaj de descarcerare catre accidentul din Mera.

„O autospeciala  de descarcerare se indrepta catre un accident rutier in localitatea Mera, moment in care o soferita a intrat cu autoturismul in autospeciala. Echipajele de interventie ale ISU aveau semnalele acustice si luminoase in functiune. Accidentul nu a fost unul grav, femeia neavand nevoie de ingrijiri medicale, insa autospeciala a fost intoarsa catre baza, o alta luandu-i locul in misiune”, a declarat  plutonier major Cornea Ciprian.

Foto: Arhiva

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More