Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Autotren în flăcări pe centură la Gherla. Remorca acestuia a luat-o singură la vale – FOTO/VIDEO

0 88

De un incident mai neobișnuit a avut parte luni seara șoferul unui autotren care circula dinspre Cluj-Napoca spre Dej, pe centura ocolitoare a municipiului Gherla.

Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de miezul nopții. Autotrenul care tracta o remorcă urca centura când a simțit că ceva nu este în regulă cu remorca. Șoferul a oprit și a văzut că de sub remorcă iese fum, incendiul izbucnind cel mai probabil din cauza unei defecțiuni la sistemul de frânare.

În încercarea de a împiedica incendiul să se extindă la restul autotrenului, care transporta alimente, șoferul a desfăcut remorca de restul TIR-ului, însă a uitat să o asigure. Aceasta a luat-o la vale și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, răsturnându-se pe lateral.

La fața locului au intervenit trei autospeciale de pompieri, două de la Dej și una de la Gherla, pentru stingerea incendiului.

Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, iar pe durata intervenției pompierilor circulația a fost perturbată în zonă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More