Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Autotren ieșit în decor la Negreni

0 596

Un autotren a fost aproape să ajungă pe calea ferată, duminică dimineața, după ce șoferul a pierdut controlul direcției, iar autovehiculul a părăsit carosabilul.

”O autospecială a fost alertată în cursul acestei dimineți, pentru a asigura măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de carburanți înregistrate ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autocamion în apropiere de localitatea Negreni”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj

Acesta precizează că solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost primită în jurul orei 6.20, iar în momentul sosirii la fața locului șoferul era ieșit din cabină și a refuzat consultul medical.

Compania care deține camionul întreprinde măsuri pentru scoaterea acestuia din poziția respectivă. Traficul este restricționat pe un sens, iar traficul feroviar de pe linia din apropiere nu a fost afectat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More