Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Autoturism în flăcări la Cluj-Napoca

0 53

Simulare accidente campania Alege Viata la Dej (15)

Un apel la 112 anunța duminică dimineața faptul că un autoturism a luat foc, încă din cauze necunoscute, pe o stradă din Cluj-Napoca.

Incidentul a avut loc pe strada Făgetului din Cluj-Napoca. Potrivit unei informări a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, pompierii au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere cu spumă și apă.

Din câte se pare, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric. Proprietarul mașinii avea autoturismul parcat în curtea casei sale. La un moment dat, a lăsat motorul mașinii pornit și a intrat în casă preț de câteva minute. Scurtcircuitul a provocat incendiul, care s-a extins în scurt timp la întregul autoturism.

Un vecin a fost cel care a observat incendiul și l-a anunțat pe proprietar că-i arde mașina, iar acesta a sunat imediat la 112, după ce și-a dat seama că nu poate controla de unul singur incendiul, care risca să se extindă și la locuință.

Potrivit ISU Cluj, autoturismul a ars în proporție de 80%.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More