Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Autoturismul în care doi oameni au murit înecați la Tarnița, scos din apă – VIDEO

0 762

Scafandri Salvamont-Salvaspeo în colaborare cu echipajele ISU și IPJ au reluat căutările în lacul Someșul Cald. Aceștia au efectuat căutări pentru a exclude posibilitatea de a fi fost și cea de-a treia persoană în autoturism și, concomitent, au desfășurat operațiuni pentru a extrage autoturismul din apă.

”Azi, 3 februarie, în jurul orei 16.00, o echipă de scafandri din cadrul Salvamont-Salvaspeo, în colaborare cu echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj și reprezentanți ai companiei A24 Assistance care au dat curs solicitării de sprijin din partea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, s-a reușit extragerea autoturismului din Lacul Someșul Cald”, a transmis IPJ Cluj.

Operațiunea derulată a fost îngreunată de faptul că în zona în care a fost localizat autoturismul s-a identificat o conductă cu apă care asigura alimentarea cu apă potabilă a municipiului Cluj-Napoca.

În continuare, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier efectuează cercetări pentru a stabili situația exactă care a dus la producerea evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Două persoane, un bărbat de 28 de ani și unul de 33 de ani, au fost găsite decedate, miercuri, lângă un autoturism căzut în Lacul Tarniţa, la o adâncime de 15 metri, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

„Echipajele de scafandri Salvamont-Salvaspeo, sprijinite de scafandri ISU Cluj, au reuşit să recupereze corpurile a doi bărbaţi din apele lacului Someşul Cald. Având în vedere că acestea prezentau rigiditate cadaverică, nu au putut fi aplicate manevrele de resuscitare”, au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More