Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Autoutilitară încărcată cu ţigări de contrabandă, depistată de poliţiştii de frontieră

0 432

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au depistat în trafic o autoutilitară condusă de un cetățean român care transporta, într-un spațiu special amenajat, cantitatea de 7.511 pachete cu țigări, în valoare de 88.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

În data de 21.07.2018, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 8.30, a fost identificată și oprită în trafic pentru control, pe raza localității Vadul Izei, jud. Maramureș, o autoutilitară marca Fiat, condusă de către un cetățean român, domiciliat pe raza jud. Satu Mare.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii de frontieră au descoperit sub remorca acesteia un spațiu special amenajat în care au fost observate mai multe pachete cu țigări.

Având în vedere cele constatate, şoferul şi autovehiculul au fost duşi la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în spațiul special amenajat sub bena autovehiculului au fost descoperite 7.511 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 88.000 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More