Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Autoutilitară încărcată cu țigări de contrabandă, descoperită de polițiștii de frontieră

0 806

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus au oprit în trafic o autoutilitară, în care au fost descoperite, într-un spațiu special amenajat, 5.640 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de 63.800 lei.

În data 18 ianuarie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, judeţul Maramureş, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 09.30, a fost oprit în trafic pentru control, pe D.J. 186, pe raza localității Săliștea de Sus, jud. Maramureș, o autoutilitară marca Mercedes, condusă de Ovidiu D., în vârstă de 20 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în remorca mașinii un spațiu special amenajat în care au fost observate mai multe pachete cu țigări.

Având în vedere cele constatate, bărbatul și autovehiculul în cauză au fost conduși la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în spațiul special amenajat au fost descoperite 5.460 pachete cu țigări, diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 63.800 lei, marfă care a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More