Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Autovehicul avariat și cu numere false de înmatriculare

0 372

Polițiștii au fost sesizați de prezența unui autovehicul avariat în fața unei unități comerciale. Verificările au scos la iveală faptul că autoturismul a fost pus în circulație cu număr fals de înmatriculare.

Poliția a fost sesizată la data de 9 decembrie a.c., despre faptul că în fața unei societăți comerciale de pe raza localității Dobric se afla un autoturism avariat. În apropierea autoturismului au fost găsite și plăcuțele de înmatriculare ale acestuia. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză nu este înmatriculat și că plăcuțele de înmatriculare găsite au fost atribuite de fapt unui alt autoturism.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, faptele fiind înregistrate inițial cu autor necunoscut. Însă la data de 10 decembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au identificat un tânăr de 23 ani, din Hășmașu Ciceului, bănuit de comiterea faptelor. Ca urmare a extinderii cercetărilor, s-a constatat că acesta nu deține nici permis de conducere.

Cercetările continuă de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More