Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Avansări în grad pentru 29 de cadre de la ISU Bistrița

0 61

avansari in grad ISU BN

La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a avut loc azi festivitatea de avansare în gradul următor a cadrelor inspectoratului care au îndeplinit condiţiile legale.

Dintre cele 29 cadre ale inspectoratului avansate, cinci ofiţeri şi 24 subofiţeri, au primit tresele gradelor militare următoare, după cum urmează: şase cadre în activitate de la comandamentul inspectoratului, zece cadre de la Detaşamentul de Pompieri Bistriţa, cinci de la Garda de Intervenţie Beclean, câte trei de la Garda de Intervenţie Prundu Bîrgăului, respectiv Garda de Intervenţie Sîngeorz – Băi şi un cadru de la Secţia de Pompieri Năsăud, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul acestui an şi îndeplinesc şi celelalte condiţii prevăzute de lege.

Astfel, un ofiţer a fost avansat de la gradul de maior la gradul de locotenent colonel, un ofiţer de la căpitan la maior, doi ofiţeri de la locotenent la căpitan şi un ofiţer de la gradul de sublocotenent la gradul de locotenent, iar la subofiţeri două cadre au fost avansate de la plutonier adjutant la plutonier adjutant şef, 16 cadre au fost înaintate în grad de la plutonier major la plutonier adjutant, un cadru de la plutonier la plutonier major, iar cinci de la sergent major la plutonier.

avansari in grad ISU BN

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More