Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Avarie la o conductă de apă între Gherla și Dej

0 1.624

Mai mulți cititori ne-au sesizat faptul că o adevărată fântână arteziană s-a format pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, după ce o conductă de apă s-a spart.

Incidentul s-a produs marți seara în jurul orei 19:30, mai mulți martori sesizând faptul că este vorba despre conducta principală de apă care alimentează localitățile Nima și Dej.

Reprezentanții companiei de apă intervin în aceste momente la fața locului pentru remedierea situației, furnizarea de apă potabilă fiind oprită până la rezolvarea problemei.

Astfel ar putea fi afectați consumatorii din Dej și localitățile învecinate, dacă rezerva de apă a Dejului se consumă înainte ca situația de la Bunești să fie remediată.

De aceea, dejenii și locuitorii comunelor învecinate care sunt alimentate cu apă din acea conductă sunt sfătuiți să facă rezerve de apă.

Reprezentanții Companiei de Apă Someș dau asigurări că populația nu va fi afectată. Chiar dacă furnizarea apei este întreruptă până la repararea conductei, autoritățile cred că în rezervoare există suficientă apă pentru a acoperi necesarul populației până la remedierea situației.

În jurul orei 21:30 muncitorii de la compania de apă au reușit să repare defecțiunea iar distribuirea apei în conducta care alimentează municipiul Dej a fost reluată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More