Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului
PNL 728

Avertisment pentru șoferi: Atenție! Există un site fals care vinde roviniete

0 117

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) avertizează șoferii să fie atenți de unde cumpără roviniete, pentru că există un site fals de internet care comercializează astfel de produse, deși nu are dreptul.

CNAIR a constatat că există un portal web pentru achiziția rovinitei, care nu este autorizat de CNAIR , la adresa „www.rovinietaro.ro”.

Site-ul în cauză vinde roviniete pentru toate categoriile de autovehicule, pe toate perioadele disponibile, fără să aibă autorizație.

Instituția avertizează clienții să cumpere roviniete doar de la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al CNAIR (http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie).

Totodată, CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea, în vederea achitarii rovinietei, a unor portaluri web neautorizate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More