Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Avertismentul Loteriei Naționale despre site-urile legate de LOTO

0 93

loto_loterie

Loteria Română a publicat pe site-ul oficial un avertisment referitor la site-urile care furnizează informaţii despre extragerile Loto, precum şi cele care pretind că le oferă jucătorilor posibilitatea de a juca online la jocurile organizate şi administrate de Compania Națională Loteria Română S.A.

„Cu privire la site-urile care postează diverse informaţii legate de instituţia noastră, precum şi cele care pretind că oferă jucătorilor posibilitatea de a juca on-line la jocurile organizate şi administrate de C.N. “Loteria Română” S.A. facem următoarele precizări:

Site-urile oficiale ale C.N. “Loteria Română” sunt www.loto.ro şi www.pariloto.ro. Prin urmare, C.N. “Loteria Română” S.A. nu îşi asumă niciun fel de responsabilitate cu privire la informaţiile postate pe oricare alt site care foloseşte date care au legătură cu instituţia noastră (sigle de joc, rezultate trageri, comunicate de presă, scheme de joc, preţuri variante de joc ş.a.).”, se arată în comunicatul Loteriei Române.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More