Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Avertizare RO-Alert în Zalău, în urma unui incendiu de deșeuri: ”Luați măsuri de autoprotecție!”

0 122

Pompierii din cadrul ISU Sălaj au fost solicitați luni dimineața să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o serie de deșeuri depozitate în cadrul unei societăți de colectare a fierului vechi și a altor deșeuri, din municipiul Zalău.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Sălaj, incendiul se manifesta la deșeuri pe o suprafață de aproximativ 50 mp. La locul evenimentului se intervine cu 3 autospeciale de stingere.


”În urma incendiului există degajări mari de fum, a fost emis un mesaj RO Alert la nivelul municipiului Zalău”, au transmis reprezentanții ISU.

Conform mesajului de avertizare Ro-Alert, incendiul s-a produs la un operator economic de pe strada Fabricii din Zalău.

Cetățenii sunt rugați să lase libere căile de acces pentru accesul forțelor de intervenție și să respecte recomandările dispuse de autorități, inclusiv a celor care presupun evacuarea din zona expusă, restricții rutiere sau rute ocolitoare.

”Luați măsuri de autoprotecție. Închideți ușile și ferestrele, astupați gurile de aerisire și opriți funcționarea instalațiilor de ventilație sau climatizare. Informați și ajutați persoanele din vecinătatea dumneavoastră!”, se mai arată în mesajul de avertizare primit de locuitorii Zalăului în această dimineață.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More