Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aveți nevoie de dezinfecția spațiilor? Tehno Geeapest execută lucrări de dezinfecție în zona Dej – Gherla

0 1.817

Pentru persoanele fizice sau juridice, societăți comerciale, magazine sau instituții publice, societatea Tehno Geeapest din Dej vine în sprijin cu soluții complete de dezinfecție, dezinsecție și deratizare.

TEHNO GEEAPEST este una dintre cele mai profesionale și inovative firme prestatoare de servicii DDD din județul Cluj. Cu o vechime de 15 ani în Deratizare,  Dezinsecție și Dezinfecție, compania se adresează clienților din sectorul public și privat.

Folosind aparatură modernă și de ultimă generație, produsă de cele mai prestigioase firme din Europa furnizoare de echipamente DDD care au încorporate tehnologie de producție nepoluantă și consum de energie redus, TEHNO GEEAPEST oferă servicii prompte și profesionale atât persoanelor fizice și juridice cât și instituțiilor publice.

Serviciile prestate sunt complete și vă protejează casa, familia și animalele de companie.

Substanțele folosite în procedeele de dezinfecție, dezinsecție și deratizare sunt de cea mai bună calitate și beneficiază de toate avizările Ministerului Sănătății.

TEHNO GEEAPEST vine în sprijinul autorităților publice care doresc să efectueze dezinfecția spațiilor verzi, prin intervenția cu utilaje de pulverizare chiar și la 40 de metri în aer a soluțiilor dezinfectante.

Pentru mai multe informații puteți contacta firma la numărul de telefon 0786.331.003 sau email office@geeapest.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More