Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aviatorii militari clujeni, campanie donare de sânge

0 115

Mai multe cadre militare ale Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au donat sânge cu scopul de a trage un semnal de alarmă în ceea ce privește refacerea rezervelor de sânge, necesare salavării de vieți omenești.

Mai multe cadre militare ale Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au făcut o vizită, vineri, 2 martie a.c, Centrului Regional de Transfuzie Cluj cu scopul de a dona sânge, pentrua da şansa la viaţă unei alte persoane suferinde.

Un alt obiectiv al personalului Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca este de a se reface rezervele de sânge, atât de necesar salvării de vieţi omeneşti, în condiţiile în care, în ultima perioadă de timp numărul donatorilor a scăzut.

Având în vedere specificul activităţii sale, acela de a participa la salvarea persoanelor a căror viaţă este pusă în pericol, Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca lansează un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, de a dona sânge, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate, de a reda şansa unei persoane de a se bucura de viaţă.

„Sunt donator cu acte în regulă. Donez de foarte multe ori pe an, prin citafereză. Consider că este un gest uman de a ajuta o altă persoană”, a precizat plt. maj. Pop Daniel.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More