Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Avion militar doborât în Ucraina. S-au anunțat 49 de morți – VIDEO

1 71

avion doborat in flacari

Cel puţin 49 de militari ucraineni şi-au pierdut viaţa după ce un avion Il-76 a fost doborât de separatişti, sâmbătă dimineaţa, la Lugansk, relatează Reuters.

Un avion militar de transport Il-76 a fost doborât de separatişti sâmbătă dimineaţă, la Lugansk, în estul Ucrainei, cel puţin 49 de persoane pierzându-şi viaţa, a anunţat Ministerul Apărării de la Kiev, transmit AFP şi Xinhua, potrivit Agerpres.

‘Teroriştii au tras cinic şi în mod trădător cu o mitralieră de calibru mare şi au lovit avionul IL-76 al armatei ucrainene care transporta trupe şi urma să aterizeze pe aeroportul din Lugansk’, a indicat ministerul, potrivit unui comunicat.

‘Militari, echipamente’ se aflau la bordul avionului, a menţionat sursa citată. Ministerul prezintă condoleanţe familiilor ‘soldaţilor ucişi’ al căror număr nu a fost precizat. Lugansk este capitala uneia din cele două regiuni din estul Ucrainei unde are loc o insurecţie armată prorusă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More