Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Avocații, notarii și executorii judecătorești, scutiți de plata utilităților și a chiriei

0 232

Guvernul a aprobat, luni, o hotărâre prin care stabilește norme pentru amânarea obligaţiei de plată a facturilor la utilităţi şi chirie pentru avocaţi, notari publici şi executori judecătoreşti pe perioada stării de urgenţă.

„A fost adoptată o hotărâre de guvern pentru implementarea normelor de aplicare a prevederilor din OUG 29 privind unele măsuri economice şi fiscal-bugetare. În speţă, vorbim despre exceptarea unor profesii pe perioada stării de urgenţă de la plata utilităţilor şi a chiriei, amânarea obligaţiei de plată a acestor facturi pentru profesiile din domeniul juridic care sunt obligate să nu-şi întrerupă activitatea în această perioadă, respectiv avocaţi, notari publici şi executori judecătoreşti”, a declarat şeful Cancelariei prim-ministrului Ionel Dancă la finalul şedinţei de guvern.

Starea de urgență a redus drastic activitatea în instanțe, iar avocații, dar și notarii și excutorii judecătorești resimt asta în activitatea lor. Mulți și-au redus complet activitatea, ceea ce înseamnă că și veniturile lor sunt zero.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More