Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A avut zile. Fetiță căzută în gol de la etajul 3 într-un bloc din Dej – FOTO

0 258

Un apel la numărul unic de urgență 112 a anunțat în această dimineață faptul că o fetiță a căzut de la înălțime, dintr-un bloc din cartierul dejean Dealul Florilor.

La locul solicitării, pe strada Pepineriei, a intervenit o ambulanță cu medic de la Dej, dar și două echipaje de poliție.

Fetița căzuse de la etajul al treilea al blocului în care locuia, pe spațiul verde din spatele locuinței, din fericire pentru ea. Medicii de pe ambulanță au găsit-o conștientă și au urcat-o în autosanitară, fetița fiind transportată la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Polițiștii criminaliști au demarat cercetările în acest caz, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Potrivit vecinilor, fetița se întorsese recent în țară cu părinții din Italia, pentru a i se face ochelari, minora suferind de strabism. Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii incidentului, însă oamenii legii presupun că fetița a fost lăsată nesupravegheată și s-a urcat de pe o canapea pe geamul locuinței, de unde a căzut în gol.

Tot azi și tot la Dej, un băiețel de 4 ani a căzut pe geamul apartamentului, dar de la etajul 1.

Directorul medical al UPU Cluj-Napoca, Călin Lazăr, a declarat că cei doi copii sunt în afara oricărui pericol.

”Prima a fost internată la noi o fetiţă de 3 ani din Dej, care a căzut de la etajul al treilea al unui bloc. Are suspiciune de fractură de bazin şi este internată la secţia de Chirurgie unde i se fac investigaţii medicale. În rest nu are nimic cranian, a avut noroc. Ulterior, a fost internat un băieţel de 4 ani, tot din Dej, care a căzut de la etajul 1 al unui alt bloc, acesta prezentând un hematom peri orbital. Şi el a căzut pe iarbă. I se fac investigaţii craniene, computer-tomograf. Dar ambii sunt bine. Fetiţa rămâne internată, iar în funcţie de rezultate vedem dacă va rămâne internat şi băieţelul”, a spus Lazăr.

Cei doi copii au căzut de la etajul blocurilor în care locuiau, unul de la etajul al treilea, iar celălalt de la etajul întâi. Căderea lor a fost atenuată de crengi.

”Un echipaj de urgenţă a avut o intervenţie în cazul unei fetiţe în vârstă de 3 ani care a căzut de la etajul trei al unui bloc din Dej. Copilul fusese luat de părinţi de jos, unde căzuse, şi dus în apartament. Era conştient când părinţii au ajuns la el şi doar plângea, căzătura fiind atenuată de crengile copacilor. Când a ajuns echipajul la fetiţă, aceasta era conştientă şi nu prezenta leziuni semnificative. A fost, totuşi, evaluată şi transportată la UPU Cluj-Napoca, pentru investigaţii suplimentare”, au precizat cei de la Ambulanță, citați de Mediafax.

Fetiţa s-a urcat pe o canapea și de acolo a ajuns la geam. Băiețelul de 4 ani s-a urcat pe un scaun și a ajuns pe geamul de la bucătărie, de unde a căzut.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More