Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Azi e zi de sărbătoare. Someșeanul.ro împlinește un anișor

1 51

1 an Someseanul

A trecut deja un an de când Someșeanul.ro a intrat în peisajul online al locuitorilor de pe Valea Someșului. Un an în care ne-am făcut o mulțime de prieteni, am dobândit cunoștințe, ne-am perfecționat și ne-am propus să nu lăsăm garda jos.

La doar un an de la lansare, Someșeanul.ro se poate lăuda cu multe reușite, rezultate și cifre care ne-au depășit așteptările.

De când am apărut în peisajul online, am publicat pentru voi, cititorii noștri, peste 4.100 de articole, știri, editoriale și materiale foto/video. Într-un an de zile peste 226.000 de cititori unici ne-au călcat pragul și au generat aproape jumătate de milion de vizite și 2,28 milioane de afișări de pagină. Tot în acest an, am stabilit și un record impresionant de vizitatori unici într-o singură zi (20.000 de unici).

Sunt cifre care pot părea pentru unii mari, iar pentru alții mici. Pentru noi înseamnă, însă, TOTUL. Asta pentru că am pus suflet, am pus dăruire și toate cunoștințele pe care le posedăm în fiecare cuvințel scris, în fiecare fotografie și în fiecare material video.

Dar știți cum e: statistica este ca și costumul de baie. Lasă să se vadă aproape totul, dar acoperă chiar părțile esențiale.

Noi nu ne mândrim neapărat cu aceste cifre, care, poate peste ani, vor părea banale. Ne mândrim, însă, că suntem citiți, că suntem apreciați, cu bune și cu rele, și că avem alături peste 3.100 de prieteni pe Facebook și că numărul acestora crește de la zi la zi. Că ne laudă, că ne critică sau ne dau sugestii și idei, că lansează teme de discuție, ne susțin sau ne condamnă, cititorii noștri sunt cei pentru care ne zbatem, cei pentru care muncim și cărora vrem să le facem pe plac.

Vă așteptăm în continuare să ne fiți alături, să ne ajutați să învățăm din propriile greșeli, să ne ajutați să ne perfecționăm, să ne comentați știrile și să ne oferiți inspirație. Voi sunteți clienții noștri, deci stăpânii noștri. Și azi, în prag de sărbătoare pentru noi, echipa Someșeanul.ro vă adresează cele mai calde gânduri de bine, promițându-vă vouă, în primul rând, și nouă, în plan secund, că vom deveni mai buni, mai informativi și mai prezenți în viața voastră. Că frumoși deja suntem. Și modești 🙂

Cu adânc respect și considerație deplină pentru voi, echipa Someșeanul.ro vă mulțumește că ne-ați fost alături în primul anișor de viață.

Semnat:

Irina Maxim, Răzvan Căucean, Szabo Szilard, Adrian Loghin și Filep Attila.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More