Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Azi începe Campionatul Mondial de Fotbal. Google sărbătorește evenimentul cu un Doodle animat

0 194

google doodle cm 2014

Gigantul Google sărbătorește azi startul Campionatului Mondial din Brazilia, cel mai important eveniment fotbalistic al anului.

Cu această ocazie, motorul de căutare a pregătit un Doodle special. AStfel, cei care vor deschide azi pagina de start Google vor putea vedea un logo interacrtiv animat. Dați click pe butonul de play, apare o minge de fotbal, care trece prin fața literelor ce formează numele Google.

Bucuria milioanelor de microbiști este redată printr-o mișcare plină de entuziasm a literelor ce simbolizează suporterii aflați pe stadioane, iar pe fundal se ridică palmierii, zgârie norii și celebrul vârf montan din Rio de Janeiro.

Campionatul Mondial de Fotbal 2014 începe astăzi, în Brazilia, cu o serie de evenimente de amploare, printre care tradiționala paradă a steagurilor națiunilor participante la competiția mondială, cu spectacole de lasere și lumini.

Partida inaugurală va fi jucată, începând cu ora 23.00 (ora României), de reprezentativa țării gazdă, Brazilia, și cea a Croației.

Ceremonia de deschidere și primul meci al Campionatului Mondial de Fotbal 2014 vor putea fi urmărite de telespectatorii români, în direct, începând cu ora 21.00, pe TVR 1.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More