Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

BAC 2014 Dej. Rezultate finale după contestații – FOTO

1 83

note examen bacalaureat

Majoritatea elevilor din Dej care au depus contestații după afișarea primelor rezultate la examenul de bacalaureat sunt mai fericiți. Comisiile de examinare au acordat note mai mari la contestații.

Astfel, trei elevi care inițial nu promovaseră examenul de bacalaureat după ce au luat la una dintre probe notă sub 5, au obținut după contestație notă de trecere. Alți elevi, care au avut notă de trecere, dar doreau o notă mai mare, au obținut-o în urma contestațiilor.

Există însă la Dej și elevi care au luat în urma contestațiilor o notă mai mică la una dintre probele de examen.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Ardeleanu spune

  Normal ca nu va angajează nimeni, daca nu știți nimic!

  Cele mai “cerute” facultati de către studenți, sunt fix alea cu ZERO cerere pe piața muncii. D-aia merg cu sutele de mii, direct in SOMAJ, ca vitele la abator.

  Concluzia e simpla: aia care risipesc bani si ani intr-o “facultate” si după aia se plâng ca “nu ne da nimeni o șansa la angajare” sunt pur si simplu…cretini. Habar n-au pe ce lume trăiesc. Topul facultăților respinse pe piața muncii , este de fapt…topul cretinilor.

  Facultati disprețuite:

  Jurnalism (unde a fost bătaie: 8 candidați pe loc!)
  Sociologie
  Comunicare si relații publice
  Științe politice
  Administrație publică
  Management
  Marketing
  Filozofie
  Litere (cu excepția Limbilor Străine)
  Facultati cerute pe piața muncii:

  Automatica
  Cibernetica
  Informatica
  Limbi străine
  Medicina
  Farmacie
  Politehnica (chimie, mecanica etc., unde e criza de studenți!)
  Cine e de vina?

  Cine alege facultatea, desigur.

  Si copiii (ca sunt idioți), dar mai ales parintii: ca ei le dau bani ștoarfelor, sa-si îndeplinească …”visele”.
  Acești parinti vor avea un mare soc, când vor ramane fara pensie (pentru ca_Casa Naționala de Pensii e in faliment si nici vorba sa mai plătească pensiile multa vreme).
  Si când vor trebui sa muncească tot ei in continuare, pana la 85 de ani, pentru ca odrasla e data afara in suturi de peste tot.

  Chiar am vorbit zilele trecute cu un astfel de părinte, foarte furios ca i-am concediat copilul: pai de ce l-am concediat?

  Pentru ca e prost, tataie! Nici nu știe sa scrie corect, după 5 ani de “facultate”! Si pe langa ca e prost grămada, mai face si nazuri: daca ii cer sa ramana peste ora 6, cică îl exploatez! Cică ii încalc drepturile: in loc sa zică săru’ mana, ca are cineva nevoie de el! Așa l-ai crescut, tataie? Atunci ti-l fac pachet si ti-l trântesc in brațe. Un angajat e o piesa de schimb: iar el e o piesa stricata. Ce credeai, c-o sa ti-l adopt?

  Ia-ti copilul si marș d-aici!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More