Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

BAC 2015 DEJ – Rezultate obținute la bacalaureat de elevii dejeni

0 378

BACafisare

Emoțiile absolvenților de liceu au luat sfârșit marți dimineață, odată cu afișarea rezultatelor examenului de bacalaureat, sesiunea de vară 2015.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Educației, la Dej cea mai mare medie la bacalaureat a fost obținută de o elevă a Liceului teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian.

Topul notelor obținute în Dej pe instituții de învățământ

La Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej, cea mai mare medie a fost obținută de Marinela Gherghel (9,78), urmată de Teofil Mihai Herineanu (9,75) și Alexandra Iulia Pop (9,75).

În total, 156 de elevi au promovat examenul de bacalaureat la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej, din totalul de 172 de elevi. Alți 15 elevi au fost respinși, iar unul nu s-a prezentat.

bacalaureat-edu-ro-Judet-Cluj-Colegiul Andrei Muresanu Dej

La Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”, cea mai mare medie la bacalaureat a fost obținută de Iulia Ana-Maria Duma (9,91), urmată de Ioana Alina Ianchiș (9,76) și Bianca Toderean (9,76).

În total, LAPI Dej a avut 154 de elevi înscriși la prima sesiune a bacalaureatului. Dintre aceștia, 142 au promovat examenul, 11 au fost respinși iar un elev nu s-a prezentat.

bacalaureat-edu-ro-Judet-Cluj-Liceul Teoretic Alexandru Papiu Ilarian Dej

La Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” cea mai mare medie a fost obținută de Florin Andrei Purdea (9,43), urmat de Andreea Mureșan (9,30) și Danisa Maria Băeș (9,05).

În total, la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” au promovat examenul de bacalaureat 95 de elevi din totalul de 151 înscriși, în timp ce 8 elevi nu s-au prezentat, iar alți 48 au fost respinși.

bacalaureat-edu-ro-Judet-Cluj-Liceul Constantin Brancusi Dej

La Liceul Tehnologic ”SOMEȘ” cea mai mare medie a fost obținută de Sergiu Cosma (7,78), urmat de Sonia Lorena Robu (7,76) și Rahela Ioana Bogdan (7,36).

Din totalul de 58 de elevi înscriși la examenul de bacalaureat, 6 nu s-au prezentat, 39 au fost respinși și doar 13 au promovat bacalaureatul.

bacalaureat-edu-ro-Judet-Cluj-Liceul Tehnologic Somes Dej

 

La Liceul Tehnologic ”Henri Coandă” un singur elev a promovat examenul de bacalaureat, Ovidiu Virgil Bușunte obținând media 6,53. Alți patru elevi au fost respinși, iar unul nu s-a prezentat.

bacalaureat-edu-ro-Judet-Cluj-Liceul Tehnologic Henri Coanda Dej

 

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More