Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

BAC 2015 GHERLA – Ce rezultate au obținut elevii gherleni la bacalaureat

0 303

alegeri ana ipatescu gherla

Pentru absolvenții de liceu din Gherla emoțiile au luat sfârșit în această dimineață, odată cu afișarea rezultatelor obținute la prima sesiune din 2015 a examenului de bacalaureat.

Vedeți mai jos topul rezultatelor pe instituții de învățământ

La Liceul Teoretic ”Petru Maior” Gherla, cea mai mare medie la bacalaureat a fost obținută de Mara Florina Șteiu (9,91), urmată de Sabrina Nicoleta Hortopan (9,73) și Andrada Horvath (9,73).

Din totalul de 129 de elevi înscriși la această sesiune a bacalaureatului, la Liceul Teoretic ”Petru Maior” Gherla, 105 elevi au promovat examenul, 21 au fost respinși, iar 3 nu s-au prezentat.

bacalaureat-edu-ro-Liceul Petru Maior Gherla

 

La Liceul Teoretic ”Ana Ipătescu” Gherla, ce mai mare medie la bacalaureat în acest an a fost obținută de Vasile Marius Cîmpian (9,90), urmat de Ioana Cristina Popean (9,76) și Diana Andreea Popoviciu (9,66).

În total, 107 elevi s-au înscris la bacalaureat în această sesiune la Liceul Teoretic ”Ana Ipătescu”, dintre aceștia 98 promovând examenul, în timp ce 9 elevi au fost respinși.

bacalaureat-edu-ro-Liceul Ana Ipatescu Gherla
La Liceul Tehnologic Gherla, cea mai mare medie la bacalaureat a fost obținută de Robert Leder (9,11), urmat de Sergiu Adrian Moldovan (8,85) și Ildiko Sabo (8,68).

În total, la Liceul Tehnologic Gherla, din totalul de 33 de elevi înscriși la această sesiune a bacalaureatului, 26 de elevi au promovat examenul, restul de 7 elevi fiind respinși.

bacalaureat-edu-ro-Liceul Tehnologic Gherla

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More