Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bacalaureat 2013 – Proba competențelor digitale

0 32

perle la examenul de bacalaureat

Absolvenții de liceu susțin astăzi și mâine proba competețelor digitale, acesta fiind ultimul hop până la susținerea testărilor scrise la Bacalaureatul de toamnă.

Până acum, elevii care s-au înscris la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului au susținut proba orală la limba română, limba maternă și la limba de circulație internațională studiată în şcoală.

Astăzi a venit rândul verificării competențelor digitale, testarea desfășurându-se în laboratoarele de informatică ale centrelor de examen.

Elevii vor fi supravegheați în sălile de examen de doi profesori de altă specialitate decât cea la care se susține proba.

Candidații vor avea la dispoziţie o oră şi jumătate pentru rezolvarea subiectelor. Doar în primele 30 de minute de la primirea subiectelor vor avea acces la internet, iar la final nu vor primi note, ci un punctaj care va arăta care este nivelul de competenţă.

Aceasta este ultima probă a Bacalaureatului înainte de începerea probelor scrise, programate începând din 26 august.

Vedeți aici calendarul examenelor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More