Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

BACALAUREAT 2014. O singură medie de 10 la Dej

0 73

note examen bacalaureat

Duminică s-au afișat pe site-ul Ministerului Educației rezultatele la prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an. La Dej, o singură elevă a obținut media 10, Cristina Nelida Bora, de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”.

Eleva de la CNAM Dej a susținut, pe lângă limba română scris, examene la matematică-informatică și chimie organică, la fiecare fiind notată cu 10.

În clasamentul mediilor obținute la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej urmează Antonia Gabriela Hurducaș, cu 9,90 și Damira Petrean cu 9,83. Doar 15 elevi de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Dej nu au reușit să promoveze examenul de bacalaureat.

La Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” cea mai mare medie a fost obținută de Iulia Maria Șomfelean (9,85), urmată de Alexandru Mureșan (9,73) și Andra Nicoleta Retegan (9,60).

Din cei 145 de elevi înscriși la bacalaureat la LAPI Dej, unul nu s-a prezentat, iar alți 19 nu au reușit, în timp ce restul de 125 de elevi au promovat.

La Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”, cea mai mare medie la bacalaureat a fost cea a elevei Diana Georgeta Dascăl (8,81). Aici, 46 de elevi au promovat, în timp ce 125 de elevi nu au reușit să prooveze, iar alți 8 nu s-au prezentat.

La Liceul Tehnologic ”Someș” Dej, cea mai mare medie a fost 8,21, aparținându-i elevei Alexandra Ioana Buzdugan. Din totalul de 35 de elevi înscriși la bacalaureat, n-au promovat decât 4, alți 4 nu s-au prezentat, iar 27 au fost respinși.

La Liceul Tehnologic ”Henri Coandă” Dej cea mai mare medie a fost 8,06, obținută de Mircea Dumitru Ardeleanu, urmat de Aurelian Orza cu 6,60, aceștia doi fiind și singurii elevi ai liceului care au promovat bacalaureatul. Alți 12 nu au reușit, iar unul nu s-a prezentat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More