Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bacalaureat – Probele orale sunt eliminate

0 163

Prin intermediul unui comunicat emis de către Ministerul Educației s-a anunțat faptul că probele orale incluse în examenul de Bacalaureat sunt anulate. Redăm pasajul inclus în comunicat.

Pentru anul școlar 2019-2020, probele de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, probele de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă pentru elevii care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale, probele de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată pe parcursul învăţământului liceal și probele de evaluare a competenţelor digitale se echivalează/se recunosc conform metodologiei aprobate prin ordin al ministrului educației și cercetării, în termen de 15 zile de la intrarea în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență„, arată comunicatul Ministerului Educației.

Această decizie a fost luată în Ordonanța de Urgență care prin intermediul căreia s-a reglementat și gratuitatea transportului acordat elevilor. Aceste probe cunoscute sub forma de competențe se vor echivala.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More