Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Baia Mare – 40 de amenzi neplătite pentru parcare. Mașina ar aparține unui polițist

0 249

O mașină ce ar aparține unui polițist băimărean ar fi adunat 40 de amenzi neplătite pentru parcare neregulamentară.

Conform Mediafax, o mașină care ar aparține unui polițist din Baia Mare a adunat de la Poliția Locală 40 de amenzi pentru parcare neregulamentară. Amenzile nu au fost plătite pentru că mașina este înmatriculată în străinătate, respectiv în Republica Cehă.

Maşina, scriu cei de la Mediafax, a fost lăsată de mai multe ori în ultimul an pe o stradă din Baia Mare, chiar peste drum de sediul IPJ Maramureş, unde există şi indicatoare care interzic parcarea.

„S-au aplicat anul trecut 38 de amenzi şi anul acesta 2 amenzi, la acea Skoda cu numere de Cehia. Amenzile nu sunt plătite pentru că deocamdată nu cunoaştem proprietarul. Dacă era înmatriculată în România îl găseam, pentru că avem baza de date naţională, dar nu avem acces la baza de date internaţională. Se fac cercetări să stabilim cine este proprietarul”, a declarat un polițist local pentru cei de la Mediafax.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More