Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Baia Mare – Cercetări și dosar penal

0 288

Polițiștii băimăreni efectuează cercetări și au încheiat un dosar penal pentru o societate comercială de pe strada Electrolizei.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Maramureş au acţionat ieri, 27 februarie, pentru prevenirea, identificarea şi sancţionarea faptelor de natură penală şi contravenţională la regimul substanţelor şi deşeurilor periculoase, anunță IPJ Maramureș.

Acţiunea a urmărit verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale în domeniu, a modului de efectuare a operaţiunilor cu substanţe şi deşeuri periculoase şi a condiţiilor în care agenţii economici desfăşoară aceste operaţiuni.

În urma controlului efectuat la o societate comercială cu sediul pe strada Electrolizei din Baia Mare, poliţiştii au depistat mai multe deşeuri de autovehicule depozitate fără respectarea prevederilor legale în vigoare.

Primele verificări au relevat că societatea verificată nu deţine autorizaţie de mediu pentru a desfăşura activităţi de colectare a deşeurilor rezultate din autovehicule scoase din uz.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfăşurarea activităţilor de colectare, tratare, transport, valorificare şi eliminare a deşeurilor periculoase.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More