Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Baia Mare pare a fi copleșită de violență. Încă două persoane reținute

0 3.185

În ultimele trei zile municipiul Baia Mare pare a se confrunta cu un val de violențe ce nu se mai oprește. Polițiștii au mai reținut două persoane, pentru tâlhărie și acte de agresiune.

Violența pare a fi la ordinea zilei în Baia Mare. După ce bărbatul în vârstă de 31 de ani din Baia Mare, reţinut de poliţişti pentru lovirea cu un cuţit a unei persoane într-un local public din municipiu, a fost prezentat instanţei şi aceasta a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, împotriva altor două persoane s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru fapte comise cu violenţă.

Este vorba despre un bărbat de 46 de ani din comuna Călineşti care a fost identificat de poliţişti la scurt timp după ce a comis o tâlhărie asupra unei femei din Ocna Şugatag şi despre un tânăr de 20 de ani, cercetat pentru tâlhărie, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acesta din urmă, în urma unei coliziuni minore în trafic, a exercitat acte de agresiune asupra celuilalt şofer şi asupra maşinii acestuia şi l-a deposedat prin violenţă de o sumă de bani. Partea vătămată, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a sesizat poliţia.

Ambii vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More