Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Baia Mare: Pedofil criminal în libertate! O fetiţă de cinci ani, violată şi ucisă

0 6.169

Crimă teribila în judeţul Maramureş. O fetiţă a fost găsită moartă în zona Combinatului din Baia Mare. Copila fusese violată şi mutilată de un criminal rămas deocamdată nedescoperit.

Fetiţa, în vârstă de cinci ani, dispăruse de acasă luni, în jurul prânzului. Când a văzut că nu mai apare, familia a anunţat poliţia şi s-a pornit în căutarea ei.

Ce aveau să descopere întrece însă orice imaginaţie. Copila a fost găsită moartă în apropierea combinatului din Baia Mare. Iar criminaliştii spun că înainte de a muri, fetiţa a fost violată cu sălbăticie şi mutilată.

Deocamdată, autorul cumplitei fapte nu a fost găsit, iar poliţia este în alertă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat că trupul neînsufleţit al fetiţei a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei.

”Tatăl unei fetiţe de 5 ani din Baia Mare a sesizat la Poliţie, luni în jurul orei 23.30, că fetiţa sa a dispărut de acasă în jurul orei 15. Fetiţa a fost găsită decedată în cursul nopţii pe strada Electrolizei din Baia Mare, iar cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările în acest caz se desfăşoară sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş”, a spus Meteş.

Olga Marcovici (48 ani), mama fetiţei, este în stare de şoc. Femeia nu poate articula un cuvânt. Aşezată pe un scaun, pare că este semiconştientă, ba chiar i s-a făcut rău la un moment dat şi a leşinat. Mama femeii, respectiv bunica fetei, a explicat pentru Adevărul cum s-a întâmplat. „Mama fetiţei era jos, spăla palierul. Fetiţa s-a dus afară. Era cam ora 8.00 seara. Apoi am văzut că la ora 09.00, nu a venit încă în casă. La ora 10.00, nu a venit, iar fraţii ei au început să caute peste tot, până la gard. Nu au găsit-o. Între ora 10.00 şi 11.00 a găsit-o sora ei, de 17 ani, moartă acolo (în clădirea dezafectată, n.r.) şi cu fratele de 12 ani, care umblă la şcoală. Ăştia doi copii au găsit-o. Copilul s-a speriat foarte tare. Gândiţi-vă în ce hal s-au speriat, să o găseşti personal pe sora ta moartă. În ce hal au fost fraţii ăştia doi”, spune bătrâna.

„Estera trebuia să meargă acuma la toamnă la şcoală. Nu ştiu cine ar fi putut fi criminalul, dar cineva a zis că l-a văzut când o trăgea pe fetiţă de mână”, spune o altă femeie de pe palier.

”Azi noapte, la ora 23.29, un băimărean a sesizat poliţia prin SNUAU 112 că fiica sa, de 5 ani, a dispărut de la domiciliu, în jurul orei 15.00. La scurt timp de la sesizare, aceasta a fost găsită decedată pe strada Electrolizei din municipiu. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii. Cercetările au fost preluate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, sub a cărui coordonare se desfăşoară activităţile specifice în cauză”, informează IPJ Maramureș.

Incidentul a avut loc în zona fostului Combinat Phoenix din Baia Mare, unde în urmă cu câţiva ani a fost mutată o mare comunitate de romi din zona Craica.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More