Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Baia Mare va găzdui în 2016 cel mai tare festival din Europa de Sud-Est

0 97

Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a anunțat în premieră pe scenă la Festivalul Castanelor 2015, că Baia Mare va găzdui anul viitor un festival mai puternic decât Untold Festival de la Cluj-Napoca, spunând că va fi cel mai tare din Europa de Sud-Est.

Chiar înainte de senzaționalul spectacol de artificii de la Festivalul Castanelor, Cătălin Cherecheș a anunțat organizarea unui festival nemaipomenit la Baia Mare. Deocamdată edilul Băii Mari nu a găsit o denumire pentru acest festival, însă își dorește ca acesta să depășească grandoarea unor evenimente deja populare cum ar fi Untold Festival sau Electric Castle.

 

„Astăzi am hotărât să vă spun ce vom face pe 1 și 2 mai. Știți că la Cluj se face un festival care se numește Untold, nu știu cum se va numi cel de pe 1 și 2 mai, poate Told, dar oricum, în această perioadă Baia Mare va avea un festival care va depăși Untold-ul de la Cluj și, undeva până pe la 1 Decembrie, împreună, îi vom da un nume acestui festival. Și îi vom da numele în așa fel încât să îi facem pe cei din Cluj, pe cei din București, din Constanța și din Craiova, să umple trenurile și autobuzele și să vină spre Baia Mare”, a declarat Cătălin Cherecheș.

Acesta s-a declarat mulțumit de faptul că Festivalul Castanelor s-a dovedit încă o dată a fi un eveniment extrem de reușit și de apreciat de participanți și a dat asigurări că și anul viitor în toamnă băimărenii vor avea parte din nou de clasica sărbătoare a castanelor.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More