Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Băiatul dispărut de două zile, din Floreşti, a fost găsit într-o altă localitate din judeţul Cluj

0 637

Lucian, băiatul de 13 ani dispărut de două zile din Floreşti, judeţul Cluj, a fost găsit în Baciu, o altă localitate din judeţul Cluj situată la circa 12 kilometri de Floreşti.

Lucian dispăruse de miercuri de acasă, după ce a părăsit domiciliul, sub pretextul că merge să-şi ia ciocolată, şi nu s-a mai întors.

Adolescentul a fost căutat timp de zeci de ore prin păduri, pe câmpuri şi prin subsolurile mai multor blocuri.

Voluntari, poliţişti şi jandarmi şi-au unit forţele pentru ca adolescentul să fie găsit. Oamenii legii, şi nu numai, s-au temut că băiatul ar putea avea de suferit din cauza frigului.

În cele din urmă, ancheta a luat o altă turnură, după ce oamenii legii au analizat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere montată la urcarea într-un autobuz.

Adolescentul a fost găsit la circa 12 kilometri de Floreşti, oraşul în care are domiciliul

Informaţiile obţinute i-au făcut pe poliţişti să-şi dea seama că, de fapt, nu au de a face cu un copil rătăcit ci cu un copil pus pe distracţie.

Iar în cursul zilei de vineri, adolescentul a fost găsit pe raza localităţii Baciu, din judeţul Cluj, la circa 12 kilometri de Floreşti, în zona unei stații de autobuz.

Primele informaţii de la faţa locului arată că adolescentul a fost găsit în urma unui apel telefonic dat de o persoană care a precizat că pe raza localităţii Baciu există un minor cu semnalmentele minorului de 13 ani, căutat de autorități

Adolescentul a fost găsit de o echipă mixtă, alcătuită din poliţişti şi jandarmi. A fost condus la sediul Secţiei 3 Poliţie Baciu. Acolo a fost chemat şi un echipaj medical şi ar urma să ajungă şi părinţii adolescentului.

Starea de sănătate a băiatului de 13 ani este una bună, fiind transportat la unitatea de poliție, locație unde a fost solicitat un echipaj medical, fiind totodată informați părinții minorului, precum și reprezentanți ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţie a Copilului..

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More