Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Baie de mulțime pentru Traian Băsescu la Salva – VIDEO

1 59

traian basescu

Președintele României a participat azi la slujba religioasă de la Mănăstirea „Izvorul Tămăduirii“ din Salva, județul Bistrița, cu ocazia sărbătoririi hramului bisericii mănăstirii. Președintele a făcut o adevărată baie de mulțime printre credincioși, dar a avut parte și de un eveniment mai neplăcut înainte de a ajunge la slujbă, când un bărbat a sărit în fața coloanei oficiale pentru a discuta cu șeful statului.

Traian Băsescu a ajuns cu elicopterul la Năsăud, unde a aterizat pe stadionul din localitate, de aici drumul până la Salva fiind parcurs cu mașina. La ieșire din Năsăud, în fața mașinii președintelui a sărit un bărbat care dorea neapărat să discute cu șeful statului problemele pe care le are. Omul a fost luat imediat în primire de agenții de la SPP, dar a putut totuși să discute cu Traian Băsescu, acesta oprind mașina pentru a vorbi cu bărbatul.

Președintele a ajuns apoi la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii de la Salva, unde a participat la slujba religioasă oficiată de un sobor de peste 10 preoţi, alături de IPS Andrei Andeicuţ, IPS Iosif Pop, precum şi de PS Vasile Someşanul şi PS Macarie.

La ieșirea din biserică, după slujbă, sute de oameni s-au înghesuit să-i strângă mâna președintelui României și să stea de vorbă preț de câteva secunde cu Traian Băsescu.

Sursa video: reporterdebistrita.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More