Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Băimărean blocat în toaleta trenului, în gara din Dej

0 44

Un bărbat de 81 de ani din Baia Mare a trecut prin clipe cumplite în această dimineață, rămânând blocat în toaleta trenului interregio Satu Mare – București.

Bărbatul s-a urcat în tren dimineață în Baia Mare, și-a ocupat locul în compartiment, însă ulterior a mers la toaletă. După ce și-a terminat treaba, când să iasă din toaletă și-a dat seama că ușa s-a blocat și că nu are cum să scape de acolo.

A încercat preț de minute bune să strige după ajutor, însă zgomotul făcut de tren și faptul că nu era nimeni în imediata apropiere au făcut ca eforturile lui să fie zadarnice.

În timp ce trenul se apropia de Dej, bărbatul n-a găsit altă soluție decât să sune la 112. Un echipaj al Detașamentului de Pompieri din Dej a fost trimis la fața locului, în doar câteva minute pompierii reușind să-l scoată pe bărbat din toaleta trenului.

În urma incidentului, băimăreanul a fost dat jos din tren pentru a da explicații, astfel că trenul a plecat la București fără el. Oricum, bărbatul va ajunge la destinație cu următorul tren care va pleca din Dej spre capitală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More