Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Băimărean căutat de familie și autorități. Dacă l-ați văzut sunați la 112

0 374

Poliţiştii maramureşeni îl caută pe bărbatul din imagine după ce acesta a fost reclamat dispărut.

BONIS IOAN TIBERIU, este din municipiul Baia Mare şi are 66 de ani. Acesta a plecat ieri, 28 iunie, de pe raza localităţii Dumbrăviţa, şi până în prezent nu a revenit la domiciliu şi nici nu a luat legătura cu familia.

Semnalmente: 1,70 – 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr grizonat, ochi căprui. Poartă mustaţă şi nu are semne particulare.

La data dispariţiei purta o banderolă de culoare gri, tricou portocaliu, pantaloni albastru închis şi era încălţat cu şlapi gri.

 Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112,  0262-207763 Biroul Urmăriri, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

ACTUALIZARE

Poliţiştii maramureşeni revocă urmărirea lui Bonis Ioan Tiberiu. La doar o zi după ce a fost declarat dispărut, sâmbătă, 30 iunie, băimăreanul de 66 de ani a fost găsit. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More