Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Băimărean urmărit de autoritățile din Germania

0 503

Un bărbat de 30 de ani, urmărit international pentru complicitate la introducere clandestină de cetățeni străini, a fost arestat.

Conform unui comunicat IPJ Maramureș. în cadrul unei activități organizată la data de 06 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat un urmărit internaţional. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Baia Mare, pe numele căruia autorităţile judiciare din Germania au emis Mandat European de Arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni de complicitate la introducere clandestină de cetăţeni străini în Germania.

Cel în cauză a fost prezentat  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj,  care a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior a fost  prezentat la Curtea de Apel Cluj, care a emis un mandat de arestare  pe o perioada de 30 de zile şi a dispus amănarea predării bărbatului şi punerea de îndată în libertate a acestuia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More